Carti utile in astrologie pentru incepatori

Horoscop 2014
 

Multi dintre cititorii nostrii ne-au intrebat prin comentarii pe site sau pe pagina de facebook a site-ului nostru, care sunt primii pasi pentru intiere in tainele astrologiei. Pentru a va da o mana de ajutor, va recomandam cateva carti utile in atrologie pentru incepatori:

Astrologia pe intelesul si in folosul tuturor de Adrian Manolache.

Cartea trateaza urmatoarele subiectele legate de astrologie: introducere in astrologie, elemente de baza in studiul astrologiei, semnele zodiacului, ascendentul si casele horoscopului, casele personale ale temei de nastere, infulenta semnelor zodiacale asupra caselor horoscopului, studiul si caracteristicile platenetelor, semnificatiile pozitiei planetelor in semnele zodiacului, semnificatia pozitiei planetelor in caselor personale, horoscopul personal.
Aceasta carte de astrologie poate fi cumparatat online de aici.
Carti de astrologie

Astrologie relationala de la suflet la suflet (volumul 1) de Arroyo, Stephen
Cartea poate fi cumparata de aici.
Astrologie previzionala pentru incepatori de Aubier Catherine, cartea poate fi gasita aici.

Iar pentru cei care sunt interesati si de astrologia chineza va recomandam cartea Astrologia chineza scrisa de Eulalie Steens . Cartea aceasta va initiaza in tainele astrologiei chinezesti, cu ajutorul ei puteti sa invatati cum sa va creati profilul astrologic in horoscopul chinezesc

 
Astrologie 2014

1 Comentariu

  1. gabriela
    reply

    Am citit cartea lui Adrian Manolache. Este buna pentru inceput, insa daca vreti o carte mult mai complexa va recomand “Astrologia Practica” de Cotrobescu.Este o carte care va ofera foarte multe informatii despre astrologie, despre principiile si despre adevaratul rol al acestei stiinte.

Lasa un comentariu