Cristina Demetrescu – Horoscop 2012

Horoscop Urania
Horoscop // Zodiac
 
 

Horoscop 2012 cu Cristina Demetrescu

Anul 2012 este un an extrem de agitat in ceea ce priveste alegerile pe care trebuie sa le facem. Multe asocieri de planete bune si mai putin bune in acelasi facandu-ne imposibila aceasta definitie a binelui sau a detasarii binelui fata de rau. In anul 2012 va trebui sa fim foarte atenti la ce alegem si cui dam incredere.

Unele chestiuni din 2011 se duc si in 2012, destinul pe Sagetator este o perioada de expansiune din viata fiecaruira care se intinde pana in toamna anului 2012 cand lucrurile vor incepe sa se transforme pentru noi toti. In anul 2012 este o situatie astrala rara, atunci cand destinul si planeta de viata se vor intalni pe Scorpion, acest Scorpion este un semn de repunere pentru noi toti.

Horoscop 2012 Berbec – Cristina Demetrescu
Berbecii au un an bun, de expansiune, pot invata, pot studia, se pot muta in alta tara, trebuie sa fie foarte la investitiile pe care le fac pentru ca au sanse sa castige foarte bine in acest an, sau pana in prima parte a anului, dar au sanse sa si cheltuiasa pentru ca ei sunt foarte nerabdatori. Berbecii trebuie sa fie atenti la relatii in continuare.
Ascultati acest material video in continuare sa aflati horoscopul 2012 pentru fiecare zodie prezentat de catre astrologul Cristina Demetrescu pe www.a1.ro.

Cristina Demetrescu prezinta horoscop 2012 pentru fiecare zodie

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

4 Comentarii

 1. ada
  reply

  Buna ziua, sunt rac ce pute-ti sa-mi spuneti despre mine, va multumesc

 2. valentina
  reply

  Buna ziua,sunt zodia scorpion si sunt nascuta pe 19.11.1973.Va urmaresc de mult timp si va rog frumos sa-mi spuneti despre zodia mea.Va multumesc.

 3. stefan
  reply

  Buna ziua !Sunt nascut pe 15.10.1971 si va rog daca vreti si puteti sa ma ajutati cu ceva previziuni, poate voi reusi si eu sa inteleg ce mi se intampla in ultima perioada.Va multumesc !

 4. cristina
  reply

  Buna ziua!Sunt gemeni cu ascendent in varsator si as vrea sa stiu daca imi gasesc servici si sa-mi gasesc jumatatea.

Lasa un comentariu