Horoscop

Consulta o serie de informatii astrologice grupate sub forma unui horoscop saptamanal sau lunar, sau articole dedicate unor evenimente astrale care vor avea loc in viitorul apropiat. Pentru ca un om informat este un om puternic, horoscopul nu este decat o unealta a oamenilor care vor sa fie puternici, a omenilor care doresc sa stie cand vor avea parte de necazuri sau bucurii.

Tranzitul Soarelui prin zodia Taurului incepe Duminica, 20 Aprilie 2014 si se termina Miercuri, 21 Mai 2014 cand acesta va parasi Taurul si va intra in zodia Gemenilor. Indiferent de zodia in care ne-am nascut, acest tranzit astrale ne va influenta intr-un mod sau altul, pe fiecare dintre noi. Inainte de afla cum influenteaza Soarele fiecare zodie atunci cand se afla in tranzit prin zodia Taurului, trebuie sa afla cateva dintre elementele definitorii ale acesteia. Zodia Taurului este cel de-al doilea semn zodiacal al zodiacului european. Alaturi de Leu, Scorpion si Varsator, Taurul face parte din categoria semnelor zodiacale fixe si este un semn de Pamant. Iar planeta guvernatoare a zodiei Taurului este Venus. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop 2014

“Ce ne asteapta saptamana viitoare?” Este o intrebare pe care fiecare dintre noi, cei care urmarim predictiile Uraniei, ne-o adresam in fiecare saptamana, inainte de a urmari horoscopul urania. Ca o fi bine, ca o fi rau, cu totii ne punem speranta in maestria astrologului si speram sa ne prezinte toate misterele ascunse ale evenimentelor astrale care vor avea loc pe parcursul saptamanii viitoare. Vezi horoscop urania saptamanal »

Pasul Fortunei

Doamna astrolog Mariana Cojocaru ne vorbeste despre modul in care ziua saptamanii, cea in care ne-am nascut, ne va marca de-a lungul vietii. Haideti sa aflam impreuna cateva informatii pretioase, prezentate de catre doamna Cojocaru in cadrul emisiunii Draga mea prietena de la Kanal D. Vezi horoscop urania saptamanal »

Astrologie 2014

Horoscop lunar (Aprilie 2014) pentru zodiile: Capricorn, Varsator si Pesti. Consulta acum horoscopul lunii Aprilie 2014, afla cum care sunt misterele astele si cum iti vor influenta acestea drumul vietii. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscopul lunii Aprilie 2014 pentru zodiile: Balanta, Scorpiom si Sagetator. Un horoscop lunar, scris, pentru persoanele nascute in: balanta, scorpion si sagetator. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Luna Aprilie 2014 pentru persoanele nascute in zodiile: Rac, Leu si Fecioara. Daca faci parte dintre nativii acestor zodii – citeste horoscopul lunii Aprilie. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Luna Aprilie 2014 pentru fiecare zodie. Afla cum iti vor influenta tranzitele astrale, viata, in luna Aprilie 2014. Horoscop dedicat celei de-a doua luna de primavara, si a patra din Anul Calului de Lemn. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop zilnic – predictii astrale pentru ziua de Miercuri, 12 Martie 2014. Afla care sunt tranzitele astrale si cum iti vor influenta ele viata la mijlocul acestei satapamani. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscopul zilei de 11 Martie 2014 este dictat in mare parte de doua evenimente astrale: careul dintre Mercur si Saturn, si trigonul care se va forma intre Luna si Soare. Din horoscopul urania 9-15 Martie 2014 ati aflat mai multe informatii generale despre aceste doua evenimente ceresti, acum este timpul sa aflati cum va influenteaza ele in data de 11 Martie 2014. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop 10 Martie 2014 – aflati ce va prezic astrele la inceput de saptamana. Daca pentru toata saptamana ati putut afla din horoscop urania, acum este momentul sa aflati, individual, pentru fiecare zi a saptamanii. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscopul zilei de 8 Martie 2014, un horoscop special dedicat celor mai speciale fiinte de pe Pamant, femeilor, acum, de Ziua Internationala a Femeii. La multi ani si o primavara de vis pentru toate doamnele si domnisoarele. Fie ca aceasta zi speciala sa va aduca numai bucurii. Vezi horoscop urania saptamanal »

Dupa cum va spuneam inainte de publicarea horoscopului urania pentru saptamana cuprinsa intre 2 si 8 martie 2014, aceasta perioada astral cuprinde o serie importanta de schimbari astrele.  Daca credeati ca primavara vine usor, nu este deloc asa, schimbarile astrale se tin lan si intr-un fel sau altul au un cuvant important de spus asupra vietilor noastre. Vezi horoscop urania saptamanal »