Horoscop Balanta 2013

Horoscop 2014
 

Horoscopul anului 2013 pentru persoanele nascute in semnul zodiacal al Balantei prezice ca in acest nou an acesti nativi vor avea parte de un an in care multe dintre ideile lor vor prinde contur. Constiinta si valorile morale ale nativilor din Balanta vor fi puse la incercare in acest an.  Chiar daca se anunta un an lispsit de inspiratie pentru acesti natii, totusi vor avea sansa ca o mare parte dintre nevoile lor financiare sa fie acoperite de castigurile lor. Anul 2013 va fi anul comunicarii pentru nativii din Balanta, datorita acestui fapt isi vor imbunatati relatiile cu cei din jur.

Horoscopul carierei 2013 si horoscopul financiar pentru nativii din zodia Balanta ne anunta ca in acest an abilitatile profesionale ale acestor nativi vor fi puse la grea incercare. Nu este un motiv de ingrijorare pentru ca toti nativii din Balanta vor trece  cu bine peste acest hop profesional. Acest test profesional la care vor fi supusi nativii din Balanta va fi unul care daca va fi trecut cu nota mare le va putea aduce Balantelor o promovare si o crestere salariala. Odata cu cresterea salariala si promovare va aduce si o crestere in ochii sefilor si toare rezultatele lor profesionale pe care le vor obtine ulterior vor mult mai apreciate decat in trecut.

In anul 2013 nativii din Balanta trebuie munceasca mult mai mult in echipa pentru a-si atinge mai usor toate obiectivele pe care si le-au propus pe plan profesional. Cei care nu vor avea parte de o promovare for avea mari sanse sa primeasca o certificare profescionala pe care si-o doresc de ceva timp.

Din punct de vedere financiar anul 2013 va fi unul foarte rodinic pentru nativii din Balanta. Va fi anul in care vor face bani din orice, orice idei protabila se va materializa intr-o nota pozitiva. Chiar daca ocazional s-ar putea sa existe si cateva esecuri din punct vedere financiar, acestea vor fi nesemnificative in comparatie cu castigurile pe care acestia le vor obtine.

Horoscopul daragostei pentru nativii din zodia Balantei ne spune ca in acest an viata lor sentimentala va fi per general una destul de buna. Anul 2013 aduce destul de multa intelegere intre Balanta si partenerul sau de viata. Este indicat ca in acest an sa evitati sa faceti greseli majore atunci cand vine vorba de iubire. In 2013 in relatia voastra de iubire va fi brazdata de armonie daca nu veti facei greseli cu buna stiinta, greseli care v-ar putea compromite intr-un fel sau altul relatia. Comunicare nu trebuie sa lipseasca intre Balanta si partenerul sau de viata, daca exista comunicare atunci totul va mergeca pe roate.

Cei pe care anul nou i va prinde singuri vor avea sansa sa participe la foarte multe iesiri in societate unde vor avea sansa sa isi intalneasca jumatatea. La fel ca si pentru cei care deja sunt implicati intr-un parteneriat de iubire, cei singuri vor trebuie sa socializeze mult mai mult in acest an daca vor sa isi atinga acest ideal la care viseaza de ceva timp.

Cititi in continuare horoscopul anului 2013 pentru celelalte semne zodiacale.

 
Astrologie 2014

3 Comentarii

 1. Alexandru
  reply

  Multumesc f.mult d-nei Simona Varzaru pt.efortul pe care-l face saptaminal si anual in publicarea acestor previziuni deoarece putem fi in cunostinta de cauza asupra modului cum vor evolua lucrurile pe parcursul intrgului an si putem actiona in consecinta.Este bine si d.p.d.v.moral,chiar daca pt.unele zodii previziunile nu sunt prea optimiste.Cunoscindu-le, poti trece mai usor peste anumite momente.
  La multi ani si multa putere de munca in noul an!
  Cu stima si respect

 2. arabu
  reply

  Merita din partea mea tot respectul cei care studiaza astrologia mie mi se potriveste zodia cu cel putin asa mai pot slefui din anumite defecte.

 3. pastin
  reply

  Multumesc din suflet ca existati si ne ajutati sa trecem prin viata mai usor .In ceea ce ma priveste ,am mare incredere in ce spuneti pentru ca de foarte multe ori s-a adeverit. Multumesc!

Lasa un comentariu