Horoscop Capricorn 2013

Horoscop 2014
 

Horoscopul anului 2013 pentru persoanele nascute in zodia Capricorn ne anunta ca in acest an nativii din aceasta zodie  vor avea posibilitatea de a-si diversifica prioritatile in viata. Este anul incare acesti nativi vor avea sansa de a se relaxa mai mult decat vor lucra. Daca in anul care tocmai a trecut acesti nativi au muncit pe branci pentru a obtine ceea ce si-au dorit, in acest an lucrurile nu vor mai fi la fel, vor avea sansa sa obtina ceea ce isi doresc cu mai putina munca.

Dispozitia astrala a planetelor pentru nativii din zodia Carpicornului promite multe benefecii materiale in anul 2013 fapt care le va permite Capricornilor sa se aventureze mai usor in planul social si totodata le permite sa-i ajute pe cei din jurul lor care astrele viata nu a fost asa darnica.

Horoscopul carierei 2013 si horoscopul financiar pentru nativii din zodia Capricorn indica ca in acest an nativii din aceasta zodia vor da dovada de mai multa eficienta pe plan profesional.  Daca isi vor pune la lucru imginatia, rationamentul si creativitatea cu care au fost inzestrati de catre Mama Natura, nativii din Capricorn vor avea sansa sa ajunga foarte repede pe culmile succesului profesional in acest an.

Relatiile cu colegii de munca se vor imbunatatii considerabil facand ca astfel sa arate ceea ce pot ei cu adevarat si cu ajutorul acestora din urma duca la bun sfarsit cat mai multe proiecte pe plan profesional. Atunci cand unul dintre colegii de munca ai Capricornului i cer o mana de ajutor este indicat ca acesta sa o ofere fara sa stea pe ganduri pentru ca si el va fi ajutat la randului intr-o mai mare masura de alti colegi de munca.

Catre sfarsitul anului 2013 toate proiectele si toate succesele profesionale vor fi recunoscute de catre superiorii nativilor din Capricon si vor rasplatite ca atare.

Din punct de vedere financiar anul 2013 se anunta a fi unul foarte rodnic pentru nativii din zodia Capricorn. Vor avea sansa sa castige forte bine dar totodata vor avea sansa sa faca mari economii pentru viitor. Daca pana acum viitor financiar al nativilor din Capricorn a fost putin cam nesigur, incepand cu acest an incepe sa se scrie un viitor ca la carte atunci cand vine vorba de finante.

Horoscopul dragostei 2013 pentru nativii din zodia Capricorn ne anunta ca in acest an nativii acestei zodii vor avea usile largi deschise pentru a primi o dragoste pura si adevarata. Asezarea astrilor pe cerul acestor natvii face ca ei sa aiba parte de o stabilitate in viata sentimentala si de o ducere a acesteia spre un urmatorul nivel.

Este in anul in care Capricorn isi pot exprima mai bine si mai clar sentimentele de iubire pentru persoana care le este alaturi la bine si la rau. Undeva pe la mijlocul anului 2013 viata profesionala poate interfera cu viata sentimentala a acestor nativi. Este cazul ca cei din zodia Capricornului sa incerce sa mentina un echilibru si intersectare  de slaba intesitate ale celor doua planuri personale.

Ar fi de asemenea indicat ca in acest an nativii din Capricorn sa nu ascunda nimic fata de partenerul lor de viata pentru a mentine o transparenta in viata lor sentimentala. Cu toate aceste spre sfarsitul anului ar putea exista exista cateva mici zdruncinaturi pentru Capricorni pe acest plan, dar cu vorbe bune, iubire si respect pentru jumatatea lor, vor trece cu bine peste ele.

Cititi in continuare horoscopul anului 2013 pentru celelalte semne zodiacale.

 
Astrologie 2014

2 Comentarii

  1. CARMEN
    reply

    NU MAI INTELEG NIMIC …..ANUL 2013 SAU 2014 ????

  2. CARMEN
    reply

    LA ZODIA …CAPRICORN , SCRIE PE ANUL 2013 …..NU ESTE INCA ACTUALIZAT?

Lasa un comentariu