Horoscop Leu 2013

Horoscop 2014
 

Horoscopul anului 2013 pentru nativii din zodia Leului ne spune ca anul acesta acesti nativi vor duce o viata mult mai organizata. Relatiile cu prietenii si familia vor trece intr-o noua etapa, cea a armoniei si intelegerii. Anul 2013 este in care cuvantul cheie pentru nativii din Leu este intelegerea cu cei din jurul lor. Cu toate acestea undeva spre mijlocul anului 2013 s-ar putea sa existe unele momente de incertitudine si de melancolie in ceea ce priveste aceaste relatii, nu va faceti prea mari griji pentru ca vor fi niste momente trecatoare.

Pe parcursul anului 2013 multi dintre nativii din zodia Leului vor avea destul de multe momente de bucurie. Daca anul care tocmai a trecut nu a fost unul prea bogat in astfel de momente, noul an se va revansa in aceasta privinta.

 In acest nou an, natiivi din Leu trebuie sa isi puna creativitatea la treaba pentru a-si atinge idealurile pe care si le-au propus de ceva vreme.  Anul 2013 este un an incare aveti sansa sa isi atinga multe dintre ambitiile pe care le au in minte de ceva timp.

Horoscopul carierei 2013 si horoscopul financiar ne anunta ca in acest an persoanele nascute in zodia Leu vor face cativa pasi uriasi in ceea ce priveste cariera. Orice pas facut in domeniul profesional nu va fi unul usor, exista posibilitatea ivirii unor obstacole din partea colegilor de munca dar daca le veti trata cu precautie nici nu o sa realizati cum vor disparea. Multi dintre cei cu care vor avea dea face Leii pe plan profesional in acest an ii vor privi cu niste ochi foarte critici dar daca vreti sa obtineti ceea ce v-ati propus atunci este cazul sa le raspundeti cu aceeeasi moneda .

In anul 2013 nativii din Leu trebuie sa faca niste pasi importanti in cariera, pasi care le vor marca intr-un fel sau altul viitorul profesional. Chiar daca exista sansa ca o parte dintre colegii vostrii sa va trateze destul de rece, nu uitati ca totusi munca in echipa va este de mare ajutor pentru a va atinge telurile propuse. Proiectele voastre profesionale din acest an vor avea mari sanse de reusita daca veti coopera cu cei care va pot da o mana de ajutor. Nu uitati ca unde sunt multi puterea creste.

Din punct de vedere financiar in aceast an se anunta modificari majore in viata fianciara a nativilor din zodia Leului. Majoritatea modificarilor pe plan financiar vor fi spre mai bine si o sa va ofere sansa de a cheltui mai mult pe lucruri care nu va sunt neaparat necesare.  Cel putin o buna parte din anul 2013 vor simti o libertatea financiara pe care nu au avut sansa sa o mai traisca de ceva timp.

Tot in anul 2013 se anunta o serie de cheltuieli neprevazute pentru studii sau pentru diferite certificari profesionale. Drept urmare ar fi indicat ca in bugetul vostru pentru anul 2013 sa lasati o portita si pentru astfel de cheltuieli.

Horoscopul dragostei 2013 pentru nativii din zodia Leului prevede ca in acest an viata lor sentimentala se va imbunatati. Daca in acest an acesti nativi isi vor asculta partenerul de viata si-l vor respecta si nu vor uita sa il rasfete la fel de mult atunci totul se va indrepta spre mai bine. Datorita dispozitiei astrale a planetelor in anul 2013 pace si linistea va domni in relatiile de iubire a nativilor din zodia Leu. Anul 2013 va fi unul in care sentimentele si emotiile vor avea un loc aparte in viata voastra de cuplu.

Nativii din Leu pe care anul 2013 i-a prins fara un suflet pereche langa ei vor avea mari sanse sa isi gasesca pe cineva. Perioada optima pentru acest lucru este la mijlocul anului 2013, urmand ca odata cu inaintarea spre sfarsitul anului 2013, noua lor relatie sa treaca la un alt nivel, o casatorie sau cel putin o logodna este posibila.

 
Astrologie 2014

2 Comentarii

  1. florica
    reply

    este interesant horoscopul

  2. SAMOILA MARIA
    reply

    cea mai interesanta si completa emisiune de astrologie.va rog,sa-mi spuneti cum as putea sa-mi aflu ascendentul;sunt nascuta pe 1.08.1961,la ora 8.in jud tulcea.multumesc

Lasa un comentariu