Horoscop Sagetator 2013

Horoscop 2014
 

Horoscopul anului 2013 pentru nativii din zodia Sagetator ne anunta ca in acest nou an persoanele nascute sub protect acestui semn astral vor da dovada de mai mult optimism decat in anii anteriori, lucru care le va fi de mare ajutor in in atingerea obiectivelor pe care si le-au propus pentru noul an. Anul 2013 va fi un in care nativii din Sagetator vor scapa de anumite constrangere la care au fost supusi de mai muti ani incoace in viata lor. Vor capata o libertate de mult dorita pe toate planurile vietii lor.

Atat Sagetatorii cat si cei din jurul lor Sagetorilor in anul 2013 se vor simti mult mai in siguranta si nu vor avea motive prea mari de ingrijorare in acest an. Cu toate aceste spre sfarsitului anului 2013 s-ar putea ca Sagetatorii sa traiasca cateva experiente  mai putin placute care le-ar putea inceti ritmul de viata buna cu care s-au obisnuit in restul anului 2013.

Horoscopul carierei 2013 si horoscopul financiar pentru nativii din zodia Sagetorului ne anunta ca in acest an acesti nativi vor da dovada de multa energie pe plan profesional. Daca in anii trecuti pe plan profesional anumitor Sagetatori nu le-a mers prea bine, in acest an au sansa sa recupereze ce au pierdut sau ce au gresit in anii trecuti, urmand ca succesul profesional sa le bata in geam in acest an.

Pozitionarea planetelor in acest an pentru persoanele nascute in zodia Sagetatorului  este de asa natura incat le permite acestor nativi sa prosegreseze cu pasi repezi atunci cand vine vorba de cariera. Cu colegii de munca relatiile se vor imbunatati  si se va construi in jurul Sagetatorilor o atmosfera de munca in echipa asa cum nu au mai intalnit pana in acest an.

Este indicat ca cei nascuti in aceasta zodie sa traga cat de tare pot pe plan profesional pentru ca au mari sanse la o ascensiune profesionala care in mod normal nu poate fi realizata intr-un singur an.  Roadele succesului profesional pentru Sagetatori vor fi culese spre sfarsitul anului atunci cand vor atinge apogeul ascensiunii lor profesionale printr-o promovare la un grad mult mai mare decat se asteptau si printr-o crestere considerabila a remuneratiei.

Din punct de vedere financiar anul 2013 se anunta a fi unul foarte stralucitor pentru persoanele nascute in zodia Sagetatorului.  Cuvantul cheie pentru acesti nativi atunci cand vine vorba de finante este profit. Aproape orice afacere inceputa de acesti nativi in anul 2013 va insemna un profit la care nu au visat. De asemnea anul 2013 este benefic si pentru investitii pe termen lung pentru nativii din Sagetator care dispun de un plus financiar realizat in anii anteriori.

Horoscopul dragostei 2013 pentru nativii din zodia Sagetator ne anunta ca in acest an cei nascuti in aceasta zodie vor avea o viata sentimentala mult mai stabila si mult mai plina de surprize placute. Si pe plan sentimental pozitionarea planetelor asigura o bunastare emotionala si un orizont foarte larg atunci cand vine vorba de romantism. Anul 2013 este anul in care nativii din aceasta zodie ar trebuie sa-si deschida sufletul in fata partenerului de viata si sa-i arate ce simt cu adevarat pentru el. Daca vor face acest lucruu nativii din Sagetator vor avea parte numai de surprize placute.

Incepand cu a doua jumatate a anului 2013 se vor produce unele schimbari majore in viata nativilor din Sagetor, vor avea sansa sa-si duca relatia de iubire la un alt nivel daca este cazul, o casatorie sau o logodna are foarte mari sanse de reusita.

Nativii din zodia Sagetator pe care anul 2013 i-a gasit singur ar trebui sa inceapa sa-si organizeze viata astfel incat sa-i faca loc alaturi ei si altei persoane care le va deveni jumatatea sufleteasca pentru o viata intreaga.

Cititi in continuare horoscopul anului 2013 pentru celelalte semne zodiacale.

 
Astrologie 2014

4 Comentarii

 1. vica matei
  reply

  Sint multumita de previziunile URANIEI imi par forte aproape de realitate.Va multumim!

 2. adelina
  reply

  Multumiri Urania!Tot respectul si admiratia mea!

 3. jeni
  reply

  am incredere …..si multumesc

 4. lilia
  reply

  99%din ce ascult la horoscopul Uraniei e REAL.
  Va multumesc f mult

Lasa un comentariu