Horoscop Scorpion 2013

Horoscop 2014
 

Horoscopul anului 2013 pentru nativii din zodia Scorpionului ne anunta ca anul 2013 va fi anul in care nativii din aceasta zodie vor relua proiecte incepute cu multi ani in urma si care au fost abandonate. Daca in anii trecuti aceste proiecte au fost sortite esecului, in noul an acestea vor avea sansa sa fie duse pana la bun sfarsit.

Noul an va aduce pentru nativii din zodia Scorpionului o serie de incercari la care vor fi pusi acestia  pentru a-si atinge toate obiectivele propuse. Nu este cazul ca persoanele nascute in Scorpion sa se alarmeze prea tare atunci cand ser vor lovi de anumite obstacole neprevazute. Cu rabdare si multa ambitie orice proiect din viata Scorpionilor poate fi dus la bun sfarsit in anul 2013. Daca inceputul anului 2013 va fi putin mai greu pentru acesti nativi, sfarsitul anului i va fi exact pe dos. Odata cu inaintarea in noul an acestor nativi le va merge din ce in ce mai bine.

Horoscop carierei 2013 si horoscopul profesional pentru nativi din zodia Scorpion ne anunta ca daca in ultimii ani acestor nativi le-a mers destul de rau din punct de vedere profesional, anul 2013 va fi anul in care vor renaste din punct de vedere profesional. Anul 2013 este anul in care acesti nativi vor avea sansa sa cunoasca persoane care le vor marca decisiv cariera in viitor si tot in acest an vor avea sansa la recompense substantiale de pe urma proiectelor pe care le vor derula.

Pe plan profesional nativii din Scorpion vor fi mult mai motivati decat in anii precedenti si vor dori sa obtina cat mai multe certificari profesionale dar nu inainte de a participa la diverse cursuri de specializare. Este indicat ca in acest cei nascuti sub semnul astral al Scorpionului sa-si organizeze cat mai bine timpul pentru a-si atinge obiectivele propuse. Daca credeti ca timpul nu este de partea voastra atunci cand vreti sa faceti o anumita etapa la un proiect ar fi indicat sa amanati decat sa faceti o treaba de mantuiala care ar putea compromite intr-un fel sau al bunul mers al desfasurarii proiectului.

Din punct de vedere financiar in anul 2013 se anunta o serie de cheltuieli nedorite pentru nativii din Scorpion. Este indicat sa va ganditi de doua ori inaitne de a cumpara un ceva in noul an pentru a mai reduce din cheltuieli. Cu putina imaginatie si ambitine veti putea obtine niste castiguri suplimentare in acest an.  Per ansamblu din punct de vedere financiar anul 2013 va fi unul destul de multumitor pentru nativii din Scorpion.

Horoscopul dragostei 2013 pentru nativii din Scorpion prevede pentru noul an o serie de aventurari atunci cand vine vorba viata sentimentala. Va fi un an in care nativii in aceasta zodie vor incerca lucruri noi in viata lor sentimentala, lucruri care le vor aduce o imbunatarirea a acesteia. Exprimarea sentimentului de iubire va fi un lucru pe care nativii din Scorpion il vor face cu mai multa usurinta. In viata de cuplu a acestor nativii se prevede de asemnea perfecta armonie si intelegere.

Cei nascuti in aceasta zodia si pe care anul 2013 i-a prins singuri ar trebui ca in acest an sa fie putin mai ambitiosi atunci cand vine vorba de a-si gasi jumatatea. Chiar daca in trecut au avut prea mare succes, in acest an daca vor starui vor avea sansa sa-si gaseasca pe cineva care sa le fie aproape la bine si la rau.

 
Astrologie 2014

3 Comentarii

 1. MAIER ADRIANA
  reply

  Urmaresc cu mare atentie si interes emisiunea dumneavoastra.Cred in horoscopul pe care il realizati ,si astept mereu cu nerabdare vesti bune.Dupa situatia destabilizatoare de care am avut parte in 2011,in care am pierdut aproape tot ce am avut ,astept ca lucrurile sa se indrepte si sa devin iar fiinta puternica care am fost.Cu respect.

 2. tania
  reply

  Imi doresc de mult sa pot sa va intreb ceva, daca stiu zodia ascendentului atunci cand faceti previziunile pentru zodia respectiva pot considera ca anumite elemente de la zodia respectiva ma influenteaza?Eventual atunci cand sustineti emisiunea d-vs de la B1tv incercati sa lamuriti acest lucru sau specificati elementele care pot influenta ca si zodie a ascendentului

 3. mihaela
  reply

  multumesc pt. ca am posibilitatea sa urmaresc Horoscopul,in majoritatea cajurilor mie personal s-au indeplinit.MULTUMESC.

Lasa un comentariu