Horoscop Taur 2013

Horoscop 2014
 

Horoscopul anului 2013 pentru persoanele nascute in zodia Taurului ne spune ca aceste persoane nu vor avea un an prea dificil. Anul 2013 va fi pentru tauri un an in care se pare ca vor fi ocoliti de necazuri, este un an in are vor avea pace si liniste in viata. Este indicat ca in acest nativii din zodia Taur sa isi foloseasca pe deplin talentul si creativitatea cu care au fost inzestrati de mama natura pentru a obtine ceea ce isi doresc cu adevarat. In 2013 nativii care se afla sub protectia astrala a zodiei Taur vor avea sansa sa isi imbunatateasca nivelul de trai si modul de viata in general. Va fi un an plin de oportunitati si totodata un an in care veti depune cele mai mici eforturi pentru a obtine ceea ce va doriti.

Horoscopul carierei si horoscopul finanaciar 2013 pentru nativii din Taur ne spune ca in acest an intuitia si creativitatea vor fi doua lucruri care nu ar trebuie sa le lipseasca acestor nativi atunci cand vine vorba de planul profesional. Chiar daca la inceputul anului 2013 in viata profesioanala a nativilor din Taur s-ar putea sa existe cateva hopuri, acestia vor trece cu bine peste ele si odata cu inaintarea in noul succesul nu va inceta sa apara. Este indicat ca inainte de a va aventura pe culmi necunoscute, pe plan profesional vorbind, sa va documentati foarte bine pentru a evita orice impedimente care ar putea sa apara.
Chiar daca se anunta un an cat se poate de bun din punctul de vedere al carierei, totusi, anul 2013 nu este perfect din punctul de vedere al incherii unor parteneriate. Inainte de a incheia orice parteneriate cu persoane in care nu aveti deplina incredere, este indicat sa va asigurati de doua ori ca nu o sa cadeti in plasa prea usor.
Din punct vedere financiar inceputul anului 2013 s-ar putea sa fie putin cam amar. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti anumite concesii si compromisuri pentru a va mentine nivelul de trai cel putin la fel de ridicat ca inainte. Nu este cazul sa va panicati in vreun fel sau altul pentru ca acesta perioada va fi de scurta durata si odata cu inaintarea in noul an totul va incepe sa va mearga ca pe roate. Finantele o sa fie o problema de domeniul trecutului.

Horoscopul dragostei 2013 pentru persoanele nascute in zodia Taur ne spune ca anul acesta, acesti nativi vor fi in continua ascensiune si pe acest plan. Daca la inceputul anului s-ar putea sa aiba mici discensiuni in dragoste sau cei care inca nu si-au gasit jumatatea s-ar putea sa se simta singuri, odata cu trecerea timpului totul va merge spre mai bine. Cuvantul cheie pentru nativii din Taur este rabdare, indiferent de pozitia in care se afla, singuri sau intr-o relatie, acesti nativi trebuie sa aiba putina rabdare ca timpul le va rezolva pe toate.
Cei deja implicati intr-o relatie au mari sanse sa se apropie si mai mult decat sunt de persoana iubita, iar acest lucru poate fi accelerat daca nu au suficienta rabdarea, printr-o serie de gesturi romantice. Nu uitati ca un buchet de flori sau o vorba venita din inima este oricand binevenita iar efectul nu va inceta sa apara.
Sfarsitul anului 2013 va aduce apogeul atat pentru cei implicati deja intr-o frumoasa relatie de iubire cat si pentru cei singuri, acestia din urma au mari sanse ca in acest an sa isi gasesca jumatea la care viseaza de ceva timp.

Cititi horoscopul anului 2013 si pentru celelalte semne zodiacale.

 
Astrologie 2014

8 Comentarii

 1. Constantin sorin
  reply

  Nu o duc bine incepand din luna august a anului trecut,am un litigiu cu administratia,nu intrevad nici o schimbare in bine,de atunci nu pot sa lucrez si am ajuns la ultimii bani.
  Constantin Sorin/30.04.1960/23.30
  sanatate si virtute.

 2. Carmen A
  reply

  31.01.1962 m-ar interesa sanatatea in anul 2013

 3. Constantinescu Cecilia
  reply

  Multumesc mult ,sunteti de mare ajutor, avem speranta sa reusim.;urmarim cu interes programele dumneavoastra, prevenim atunci cand suntem atentionate.Incurajam copii cand sunt disperati.Sunteti cea mai buna.;voi mai scrie.-lili.

 4. mariana op
  reply

  m-ar interesa daca luna mai e benefica pentru ami lua dreptul de mostenire?

 5. burecic georgeta
  reply

  Multumesc,sinteti un geniu !din oct 2012 ma lupt cu diverse probleme chiar legale,dar ghidul meu sinteti d-voastra.

 6. burecic georgeta
  reply

  Urmaresc cu mare interes horoscopu difuzat de d-voastra,complimenti sinteti cea mai buna .giorgia.

 7. mihaela
  reply

  sunt o mama disperata m-ar interesa ce se va intampla cu fiul meu daca ma voi putea bucura de el ,daca va fi bine,daca va termina facultatea cu bn,pentru ca ii merge foarte rau

 8. silvia
  reply

  Urmăresc această emisiune a dnei Urania cu f.mare interes pt.că merită ascultată până la capăt,profesionalismul,precizia şi acuratețea prezentării a fiecărei zodii în parte făcându-şi din plin prezența-n fiecare emisiune din Pasul Fortunei.De aceea o rog din suflet pe dna Urania să-mi scrie şi mie pe adresa mea de e-mail ce-mi rezervă astrele în acest an.Las în acest sens datele naşterii mele: 1.08.1971.Dacă se poate.Mulțumesc respectuos pe această cale.Menționez că dna Urania mi-a călăuzit paşii atunci când mă-ndreptam spre divorț.A fost sfătuitorul meu din umbră,dacă se poate spune aşa.Dumnezeu să-i dea multă,multă sănătate pt.a ne prezenta emisiunea şi astfel ghida încă mulți ani de acum înainte!…

Lasa un comentariu