Horoscop August 2012 Capricorn

Horoscop 2014
 

Horoscopul lunii August 2012 – zodia Capricorn

Opozitia dintre Venus si Pluto in Rac i va aduce in luna August pe visatorii Capricorni cu picioarele pe pamant. La sfarsitul lunii august 2012, Mercur in Leu si Luna in fecioara i va determina pe cei nascuti in zodia Capricornului sa aleaga dintre doua rele una buna.

Horoscop dragoste luna august 2012 – zodia Capricorn

Horoscop August 2012 CapricornCu Mercur in Leu si Luna in Fecioara veti fi pusi la grele alegeri, in luna august nu veti mai putea decide ce va doriti intradevar de la o relatie si trebuie sa primit ceea ce vi se ofera. Opozitia dintre Venus si pluto in zodia Racului este momentul in care trebuie sa va opriti in a da vina pe altii pentru relele care vi se intampla in interiorul relatiei si incercati sa le faceti fata ca si cum ele ar exista din vina voastra. Orice veti alege toti voi nativii din zodia Capricornului veti fi cei care vor fi raniti.

Horoscop cariera si horoscop financiar  luna august – zodia Capricorn

Pe plan profesional sunteti pe drumul cel bun in a va atinge obiectivul la care visati  de ceva timp. Nu incercati sa fiti egoisti in aceasta luna, uitati-va in jur si impartiti si cu altii tainele succesului vostru, dupa cum spune o vorba romaneasca, dar din dar se face dar. Succesul vostru pe plan profesional va creste fara va dati seama.

Pe plan financiar luna august este momentul in care trebuie sa va opriti din visat si faceti in sfarsit ca lucrurile sa se intample. Pana acum v-ati putut da seama ce lucruri sunt profitabile si care nu, atfel ca este cazul sa va debalasati de cele necastigatoare si sa mergeti mai departe cu mai putine si cu un profit mai mare de pe urma lor.

Citeste horoscopul lunii august 2012 si pentru alte zodii.

 
Astrologie 2014

Lasa un comentariu