Horoscop August 2012 Leu

Horoscop 2014
 

Horoscopul lunii August 2012 – zodia Leu

In luna august nativii din zodia Leului chiar daca vor fi ajutati in prima parte a lunii de prezenta Soarelui in zodia Leului, in a doua parte lunii datorita lui Mercur retrograd in Leu acesti nativi vor devini putin cam enervanti pentru familie si exista posibilitate unor conflicte cu membrii acesteia.

Horoscop dragoste luna august 2012 – zodia Leu

Este timpul ca nativii nascuti in zodia Leului sa isi asume greselile facute si sa nu mai dea vina pe partenerul sau de viata. Recunoasterea greselilor facute in viata de cuplu va poate aduce un mare avantaj in luna august si anume o apropiere mai mare de partenerul de viata.

Horoscop cariera si horoscop financiar  luna august – zodia Leu

Horoscop August 2012 LeuPe plan profesional in luna august nativii din zodia Leului vor avea o perioada putin mai dificila in jurul datei de 13 august. Invatati din greselile din trecut facute pe acest plan si incercati sa nu le mai repetati si astfel veti putea trece mai departe fara probleme. Incercarcati sa nu fiti prea duri cu colegii de munca in lun august, respectati-le opinia, este timpul sa vedeti in ei niste prieteni, nu doar niste simpli colegi de munca.

Din punct de vedere financar in aceasta luna daca sunteti nascut in zodia Leului trebuie sa aveti anumite retineri inainte de a cheltui banii. Deoarece lucrurile din viata Leilor sun putin care cu susul in jos in aceasta luna s-ar putea sa aveti nevoie de bani pentru a pune putina ordine in ele.

Sfatul strologului pentru voi nativii din zodia Leului este ca in acesta luna sa va ascultati instinctul si incercati sa ignorati sfaturile primite de la altii, chiar daca acestea nu sunt de rea credinta.

Citeste horoscopul lunii august 2012 si pentru alte zodii.

 
Astrologie 2014

Lasa un comentariu