Horoscop Urania 2013

Horoscop 2014
 

Horoscop urania 2013
Horoscopul urania pentru anul 2013 daca va fi realizat de catre doamna astrolog Simona Varzaru (Urania) va fi disponibil publicului in ultima saptamana a lunii Decembrie 2012. Aproape in fiecare an, in ultima saptamana din Decembrie, Urania realizeaza horoscopul urania pentru anul viitor.

Chiar daca anul trecut a facut o exceptie de la aceasta reagula, Urania realizand horoscopul doar pentru prima saptamana  a noului an, sa speram ca in acest an ea va realiza un horoscop urania 2013 complet. Nu putin sunt aceia care asteapta previziunile astrologice pentru noul an, si in special previziunile realizate de cel mai mare astrolog din Romania, sa speram totusi ca doamna Varzaru nu isi va dezamagi fanii si le va pregati o surpriza placuta tuturor la inceputul noului an.

Horoscop Urania 2013

Horoscop Urania 2013

Daca vreti sa fiti primii care afla horoscopul complet pentru anul 2013 va sugeram vizitati constant site-ul nostru pentru ca vom fi printre primii care vom publica horoscop urania 2013. Tot pe site-ul nostru puteti citi o gama larga de articole de astrologie si sfaturi pentru fiecare zodie din zodiacul european in 2013.

Horoscop Urania 2013, horoscop 2013, pasul fortunei 2013

Horoscopul urania 2013 nu a fost realizat de catre doamna astrolog Varzaru. Cititi in continuare horoscopul anului 2013 pentru fiecare semn zodiacal, realizat de catre alti astrologi.

 
Astrologie 2014

5 Comentarii

 1. Adriana

  Va iubesc si va respect stimata doamna Simona Varzaru.
  Va urmaresc de ani si ani de zile (de la inceputurile emisiunii “Urania”), de la Tele 7 ABC si tot asa… va pierdeam si va regaseam cu mare bucurie, de aceea ma bucur tare ca ati deschis acest site.
  Acum, la sfirsit de an si in asteptarea celuilalt nou,cu speranta in suflet de mai bine, va doresc san**ate si impliniri in munca dvs si un calduros “LA MULTI ANI”!

 2. Adriana X

  prostii!ce sanse,care sanse?daca ai bani,pile faci ceva,daca nu,tot acolo ramai!am dat examene pe posturi exact cand erau prevazute multe sanse ptr asta,dar degeaba,au venit altii ,,aranjati“!totul tine de asta ,nimic nu mai faci cu toate planetele bine aspectate

 3. Constantin sorin

  Pentru mine predictiile facute de Dna.Varzaru s-au potrivit cu ceea ce m-i s-a intamplat in foarte mare masura.

 4. oprea nicoleta

  vreau sa stiu ce imi rezerva anul 2013

 5. doina tomescu

  ce-mi rezerva astrele in 2013 .Data mea de nastere este 27/05/1961.la ora intre 17 si 18.