Horoscop Urania 2014

Horoscop 2014
 

Horoscop Urania 2014 este un horoscop anual asteptat de catre majoritatea romanilor care se ghideaza in viata dupa impulsurile astrale. Desi in ultimi ani, Urania nu a mai realizat horoscopul pentru anul urmator, romanii inca spera ca doamna astrolog va prezenta predictiile astrale ale anului 2014. In anii in care Urania realizata pe langa horoscopul urania saptamanal si horoscopul anul, aceasta din urma era prezentat in ultima saptamana a lunii Decembrie. Dar la fel ca si anul trecut, si anul acesta este putin probabil ca horoscopul urania anual pentru 2014 sa fie prezentat publicului.

Horoscop Urania 2014
Horoscop Urania 2014

Nu se cunosc motivele pentru care Urania nu a mai realizat horoscopul anul in ultimii ani, dar dupa cum bine stiu cei  care-i urmaresc emisiunea de  astrologie pe care o realizeaza la B1 TV, chiar si aceasta a fost restructurata. Timpul de emisie a fost redus considerabil, drept urmare predictiile urania generale au disparut. Motiv pentru care este usor sa ne dam seama ca sunt sanse minime ca Urania sa realizeze horoscopul pentru 2014.

Chiar daca Urania nu va prezenta horoscopul anului 2014, nu trebuie sa ne pierdem speranta. Horoscopul prezentat saptamanal in Pasul Fortunei este atat de bine realizat si prezinta informatii atat de valoroase incat ne vor ajuta sa ne ghidam prin viata si in anul 2014. Cu sau fara horoscop urania 2014, Urania tot ne va transmite planurile astrelor pentru vietile noastre, planuri care sunt realizate odata cu miscare lor pe bolta cereasca.

Pentru a va face o viziune de ansamblu asupra anului 2014 puteti  consulta horoscopul anual alcatuit de alti mari astrologi din Romania. Dar nu uitati sa consultati in fiecare saptamana horoscopul urania in 2014. Precizia cu care sunt prezentate efectele evenimentelor astrale este astat de mare incat nu degeaba acest horoscop saptamanal si-a capatat un nume in lumea iubitorilor de astrologie din Romania. Probabil ca daca ar existat o versiune a horoscopului si intr-o alta limba internationala, horoscopul urania 2014 ar fi urmarit peste mari si tari, nu doar de romanii plecati departe.

 
Astrologie 2014

5 Comentarii

 1. DUNKLER ANNY-LOREN
  reply

  Da, mai exact din decembrie 2008 nu s-a mai realizat o emisiune IN DIRECT cu Urania….Regret nespus faptul ca de 5 ani nu i-am mai vazut chipul si reducerea emisiunii cu exact 1 ORA!!!!Da, eu am vechime si multa dragoste fata de persoana care realizeaza emisiunea.Si predictiile dansei mi s-au potrivit f. f. foarte mult. mi-e DOR sa o revad, mi-e dor in nopaptea de revelion cand altii mananca si beau eu sa stau cuminte cu un cait in fata si sa scriu!!!! imi pare rau ca nu am pastrat predictiile facute in noaptea de 31 decembrie 2008!!!uau, toate s-au adeverit. TO-A-TEEEE..Va pupa din Cluj-Napoca, o dependenta a emisiunii dvs.Cu respect pana la nori, LOREN.

 2. Ruxandra
  reply

  Cred ca Urania nu mai are curajul sa publice ceea ce prevede ea pentru viitori ani: catastrofe sociale, economice si naturale.

 3. Vrabie Titiana
  reply

  Esențele tari se țin în sticluțe mici……plecăciune,respect doamnei,tot ce am auzit în ultimii 15 ani s-a adeverit,păcat de emisiune,merita mai mult spațiu..

 4. tatiana
  reply

  tocmai acum , cand criza ec. s-a accentuat cand toata lumea vorbeste doar de catastrofe, etc ,cand avem mai multa nevoie sa cunoastem ce e posibil sa se intample si la ce anume ar trebui sa fim mai atenti ar trebui sa ne ajute cu aceste previziuni .toti trecem prin perioade critice si poate un sfat , o previziune ne va ajuta. daca e decizia dansei speram sa se razgandeasca si sa publice previziunile pentru romania si pentru fiecare zodie iar cei de la b1 poate vor aloca mai mult timp acestei emisiuni .sunt convinsa ca foarte multa lume asteapta aceste previziuni . in cazul meu ce a spus asa a fost .

 5. adriana
  reply

  De ce d-na Varzaru nu pleaca de la postul tv B1 ?Sunt posturi tv care sa o primeasca cu drag.

Lasa un comentariu