Horoscop Urania Balanta 14-20 Iulie 2013

Horoscop Urania balanta
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Balanta
 
 

Zodia Balanta – horoscopul urania saptamanal pentru persoanele nascute in aceasta zodie. Horoscop saptamanal realizat de Urania in cadrul emisiunii Pasul Fortunei pentru nativii din zodia Balantei. Nu este foarte simpla existenta celor care s-au nascut in zodia Balantei, de cateva saptamani incoace.

Acesta a fost horoscopul urania urania dedicat zodiei Balanta pentru saptamana cuprinsa intre 14-20 iulie 2012. O saptamana frumoasa sa aveti.

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu