Horoscop Urania Fecioara 6-12 Ianuarie 2013

Horoscop Urania fecioara
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Fecioara
 
 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana astrala cuprinsa intre 6-12 Ianuarie 2013. Chiar daca Urania nu a relizat horoscop urania 2013 pentru intregul an, ea va prezinta si in 2013 in fiecare saptamana predictiile astrale uraniene pentru zodia in care v-ati nascut. Pentru nativii din zodia Fecioarei puteti urmari in cadrul acestui material video din emisiunea Pasul Fortunei, horoscopul urania pentru saptamana viitoare dedicat Fecioarelor.
Horoscop Urania Fecioara din emisiunea Pasul Fortunei de la B1 Tv

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.
Etichetat:

Lasa un comentariu