Horoscop Urania Leu – 17-23 Noiembrie 2013

Horoscop Urania leu
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Leu
 
 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana cuprinsa intre 17 si 23 Noiembrie 2013. Previziuni Urania pentru nativii din zodia Leului, pentru saptamana viitoare.

Horoscopul saptamanii viitoare, dedicat nativilor din zodia Leu este prezentat de Urania in materialul video urmator:

Daca doriti sa aflati cum vor influenta astrale si vietiile nativilor din celelate zodii atunci ar fi bine sa consultati horoscopul urania pentru saptamana viitoare, pentru fiecare zodie. Si nu uitati ca saptamana viitoare incepe cu evenimentul de Luna Plina in zodia Taurului, iar spre finalul saptamanii, Soarele va intra in zodia Sagetatorului.

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu