Horoscop Urania Leu – Pasul Fortunei 15-21 Septembrie 2013

Horoscop Urania leu
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Leu
 
 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana cuprinsa intre 15-21 Septembrie 2013. O noua saptamana in care prezinta previziunile astrale pentru cei nascuti in zodia Leului. Horoscop detaliat pentru nativii din Leu, in acea de-a treia saptamana a lunii Septembrie.

Inceputul saptamanii cuprinse intre 15 si 21 septembrie sta sub semnul unui trigon regal intre doua puternice plante masculine, care se afla acum in tranzit prin doua zodii de foc. Uranus prin Berbec si Marte plin Leu, in felul acesta, nativii din zodia Leului sunt avantajati penru ca planeta care-i sutine este de natura sa atraga schimbari de evenimente. Continuarea horoscopului saptamanal urania pentru nativii din zodia Leului poate fi urmarita in materialul video urmator:

Pentru o imagine de ansamblu a saptamanii cuprinsa intre 15-21 Septembrie 2013 puteti obtine din consultarea evenimentelor astrologice care stau la baza horoscopului urania pentru aceasta saptamana.

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu