Horoscop Urania Leu – Pasul Fortunei 15-21 Septembrie 2013

Horoscop Urania leu
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Leu
 
 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana cuprinsa intre 15-21 Septembrie 2013. O noua saptamana in care prezinta previziunile astrale pentru cei nascuti in zodia Leului. Horoscop detaliat pentru nativii din Leu, in acea de-a treia saptamana a lunii Septembrie.

Inceputul saptamanii cuprinse intre 15 si 21 septembrie sta sub semnul unui trigon regal intre doua puternice plante masculine, care se afla acum in tranzit prin doua zodii de foc. Uranus prin Berbec si Marte plin Leu, in felul acesta, nativii din zodia Leului sunt avantajati penru ca planeta care-i sutine este de natura sa atraga schimbari de evenimente. Continuarea horoscopului saptamanal urania pentru nativii din zodia Leului poate fi urmarita in materialul video urmator:

Pentru o imagine de ansamblu a saptamanii cuprinsa intre 15-21 Septembrie 2013 puteti obtine din consultarea evenimentelor astrologice care stau la baza horoscopului urania pentru aceasta saptamana.

S-ar putea sa intereseze si urmatoarele articole ale horoscopului saptamanal:

  • Horoscop Urania – Zodia Leu 1-7 Septembrie 2013 Horoscop Urania pentru persoanele nascute in zodia Leu. Horoscop pentru zodia Leuului la inceputul lunii Septembrie 2013. Horoscop Urania 1-7 Septembrie 2013 Pentru cei care s-au nascut in zodia Le...
  • Horoscop Urania Leu 8-14 Septembrie 2013 Horoscop Urania Leu pentru saptamana cuprinsa intre 8-14 Septembrie 2013. O analiza astrologica detaliata pentru toate persoanele nascute in zodia Leului. Horoscopul Leului pentru a doua saptamana ...
 
 

Horoscop - Anul Calului de lemn

Anul 2014 - Anul Calului de lemn este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute) sau orice altceva care te scoate din rutina vietii zilnice.

Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu