Horoscop Ianuarie 2014

Horoscop 2014
 

Horoscop Ianuarie 2014 – un horoscop lunar pentru fiecare zodie. Haideti sa aflam impreuna ce surprize ne rezerva astrele in prima luna a anului 2014. Chiar daca ati urmarit horoscopul anului 2014, horoscopul lunar va prezinta o viziune mult mai detaliata a evenimentelor pe care le puteti trai in luna ianuarie 2014.

Horoscop Berbec Ianuarie 2014

Pentru nativii din zodia Berbecului, prima luna a anului 2014 va fi o perioada destul de productiva. Influentele astrale pe care acesti nativi le vor resimti vor fi pozitive, majoritatea dintre ele. Spre inceputul lunii s-ar putea sa primeasca cateva vibratii negative din partea lui Pluton, dar acestea vor disparea odata cu inaintarea in luna Ianuarie. Impulsurile pozitive vor fi in mare parte primite din partea Lunii. Satelitul natural al Pamantului se va asigura ca berbecii vor fi ghidati pe drumul cel bun. Berbecii vor avea partea de o serie de schimbari radicale la locul de munca, din fericire pentru ei acestea vor fi in favoarea lor. Se poate vorbi de o promovare, o marire salariala sau chiar schimbarea locului de munca. Pe de alta partea Luna Ianuarie va fi pentru nativii din berbec o perioada optima pentru exprimarea artistica si pentru educatie.

Horoscop Taur Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Ianuarie 2014

Pentru persoanele nascute in zodia Taurului, desi prima luna a noului an va incepe destul de promitator, continuarea ei nu va fi la fel de promitatoare. Impulsurile astrale pe care le vor primi acesti nativi in luna Ianuarie vor fi de asa natura incat sa-i scoata din sfera lor de confort si sa-i faca sa sa-si doreasca ca aceasta luna sa se termine mai repede. Chiar daca nu va fi cea mai buna luna a lor din 2014, pe plan profesional Taurii isi pot pune in luna ianuarie, cu putin efort, temelia unui nou proiect, pot incepe pregatirea pentru o serie de cursuri de perfectionare sau se pot asigura in luna februarie vor culege roadele muncii lor titanice din luna Ianuarie. Per ansamblu, pentru nativii din Taur, luna Ianuarie se nu se anunta a fi una usoara, dar acestia nu trebuie sa-si faca griji pentru ca vor gasi puterea necesara pentru a depasi orice fel de obstacol pe care viata il poate pune dinaintea lor.

Horoscop Gemeni Ianuarie 2014

Horoscopul lunii ianuarie 2014 pentru nativii din zodia Gemenilor nu se anunta a fi unul excelent de bun. Se intrevad si la ei o serie de probleme pe plan profesional sau in afaceri. Se poate vorbi de neintelegeri cu colegii de munca, cu sefii sau stoparea unor proiecte in care Gemenii si-au pus mari sperante. Pe plan financiar lucrurile vor stagna sau am putea spune ca vor fi la linia de plutire. Nu vor avea nici castiguri neobisnuite, dar nici cheltuile peste masura. Singurul loc unde gemenii nu vor avea motive sa se planga in luna Ianuarie va fi in dragoste. Pe plan afectiv si familial, Gemenii vor avea parte doar de bucurii si ganduri frumoase. Problemele care le vor intampina la locul de munca le vor uita usor atunci cand vor fi se vor intoarce acasa, la familie. Per total putem vorbi de o luna echilibrat pentru Gemeni, cu probleme pe anumite fronturi, dar cu bucurii si surprize placute pe altele.

Horoscopul lunii Ianuarie 2014

Consultarea horoscopului lunii Ianuarie 2014 poate fi facuta: pentru zodiile: berbec, taur si gemeni in prima parte a horoscopului lunar, pentru zodiile: rac, leu si fecioara in cea de-a doua parte a horoscopului lunar, pentru zodiile balanta, scorpion si sagetator in cea de-a treia parte a horoscopului lunar, iar pentru zodiile capricorn, varsator si pesti in partea patra a horoscopului lunar.

 
Astrologie 2014

2 Comentarii

  1. sauciuc elena
    reply

    multumim si multa fericire si dumneavoastra cu ocazia sarbatorilor!

  2. rosu
    reply

    Multumim si un an nou plin de realizari . Unde putem gasi zilele favorabile si mai putin favorabile ale lunii pt fiecare zodie (ex: ianuarie ’14)? .Va multumesc anticipat

Lasa un comentariu