Horoscop Urania Saptamanal

Horoscop 2014
 

Horoscop Urania Saptamanal din emisiunea Pasul Fortunei B1 TV. Saptamanal in emisiunea Pasul Fortunei, astrologul Simona Varzaru care este si realizatorul acesteia, prezinta horoscopul saptamanii viitoare pentru fiecare zodie.

Emisiunea Pasul Fortunei este difuzata in fiecare Sambata incepand cu ora 16:00 pe canalul de televiziune B1 TV si prezinta horoscopul realizat de catre Urania pentru fiecare zodie detaliat, cat si un horoscop general saptamanal impartit in 4 mari categori: Aspecte Generale, Banii sau Viata, O stea pentru fiecare siĀ  Asteroizii de langa noi.

In cadrul partii intitulate Aspecte Generale, Urania prezinta principalele evenimente astrologice si astronomice ale saptamanii viitoare. Partea a doua intitulata sugestiv Banii sau Viata ne prezinta principalele aspecte financiare ale saptamanii viitoare, si in ce mod ne vor influenta acestea viata. In cadrul partilor Asteroizii de langa noi si O stea pentru fiecare, Urania ne prezinta miscarilor principalilor asterozi si ce conjunctii mai fac planetele si cum ne influenteaza acestea in mod direct viata pe Pamant.

In a doua mare parte a emisiunii Pasul Fortunei, Urania prezinta detaliat horoscopul urania saptamanal pentru fiecare zodie. In cadrul horoscopului pentru fiecare zodie, Urania analizeaza fiecare detaliu care poate marca soarta nativilor din fiecare zodie in saptamana viitoare.
In anul 2012, pe site-ul nostru in cadrul acceseti sectiuni veti gasi saptamanal previziunile urania pentru fiecare zodie in parte. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe zodia dumnevoastra iar pe urma veti putea afla de la Urania horoscopul pentru saptamana viitoare.
Afla din horoscop urania 2012 ce ti-au prezis astrele in anul care urmeaza.

Horoscop Saptamanal Urania 25-31 Decembrie 2012

 
Astrologie 2014

Lasa un comentariu