Horoscop Urania Taur, Saptamana 14-20 Aprilie 2013

Horoscop Urania
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Taur
 
 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana viitoare, 14-20 aprilie 2013. Pentru cei care s-au nascut in zodia Taurului, saptamana viitoare este foarte importanta pentru ca aduce multe transformari. Prima dintre ele este legata de ziua de ziua de 20 aprilie cand Soarele va intra in semnul lor si va deschide pentru 4 saptamani, o perioada buna care aduce sanatate si putere.

Al doilea element este legat de ziua de 15 aprilie, cand planeta Venus, guvernatorul taurilor intra in semnul pe care-l patroneaza, ceea ce este un beneficiu. E greu de spus daca mai mic sau mai mare decat tranzitul Soarelui, dar in ansamblul, prin pozitia pe care o ocupa, planeta Venus este foarte bine plasata in acest an.

Va invitam sa cititi si despre influenta Sorelui asupra zodiilor.

S-ar putea sa intereseze si urmatoarele articole ale horoscopului saptamanal:

  • Horoscop Urania Taur, Saptamana 21-27 Aprilie 2013 Horoscop Urania Taur pentru perioada cuprinsa intre perioada 21-27 Aprilie 2013. Previziuni astrale pentru cei nascuti in zodia Taur, previziuni pentru saptamana viitoare realizate de ce catre Uran...
  • Horoscop Urania Taur 18-24 August 2013 Horoscop Urania Taur - preiviziuni astrale Urania pentru saptamana cuprinsa intre 18 si 24 August 2013. Horoscop Saptamanal pentru nativii din zodia Taurului. Semnul taurului este mai incercat in p...
 
 

Horoscop - Anul Calului de lemn

Anul 2014 - Anul Calului de lemn este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute) sau orice altceva care te scoate din rutina vietii zilnice.

Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu