Horoscop Urania Taur, Saptamana 14-20 Aprilie 2013

Horoscop Urania
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Taur
 
 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana viitoare, 14-20 aprilie 2013. Pentru cei care s-au nascut in zodia Taurului, saptamana viitoare este foarte importanta pentru ca aduce multe transformari. Prima dintre ele este legata de ziua de ziua de 20 aprilie cand Soarele va intra in semnul lor si va deschide pentru 4 saptamani, o perioada buna care aduce sanatate si putere.

Al doilea element este legat de ziua de 15 aprilie, cand planeta Venus, guvernatorul taurilor intra in semnul pe care-l patroneaza, ceea ce este un beneficiu. E greu de spus daca mai mic sau mai mare decat tranzitul Soarelui, dar in ansamblul, prin pozitia pe care o ocupa, planeta Venus este foarte bine plasata in acest an.

Va invitam sa cititi si despre influenta Sorelui asupra zodiilor.

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu