Horoscop Urania Varsator 24-30 Noiembrie 2013

Horoscop Urania varsator
Horoscop Urania // Pasul Fortunei // Zodia Varsator
 
 

Horoscop Urania Varsator pentru ultima saptamana a lunii Noiembrie, perioada 24-30 Noiembrie 2013.
Va invitam sa urmariti predictiile astrale saptamanale pentru cei nascuti in zodia Varsatorului. Predictiile in format video pot fi urmarite in materiale video de mai jos:


Pentru ca ne afla la sfarsit de an, iar aceasta este prioada in care lumea doreste cat mai repede sa afla horoscopul urania 2014, v-am pregatit o mica surpriza. Incepand din luna noiembrie, puteti rezuma horoscopul urania lunar – horoscopul saptamanal al fiecarei luni poate fi gasit in aceasta categorie pentru fiecare luna a anului 2014.

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu