Neti Sandu – Horoscop 2013

Horoscop Urania
Horoscop
 
 

Horoscop 2013. Astrologul Neti Sandu a prezentat la PRO TV in emisiunea Elenei Lasconi horoscopul pentru anul 2013. Va invitam sa aflati de la Neti Sandu, horoscopul anului 2013. Se pare care anul 2013 va fi unul cu mari probleme economice conform doamnei astrolog Neti Sandu, anul viitor va fi un an in care vom invata sa traim cu mai putin si sa apelam la anumite compromisuri.
Daca vreti sa vedeti in intregime horoscopul anului 2013 realizat de Neti Sandu la PRO TV atunci va invitam sa urmariti acest material video:

Sursa horoscopului pentru anul urmator: protv.ro

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

1 Comentariu

  1. alexandra
    reply

    da la pesti nu ati spus dc?

Lasa un comentariu