Neti Sandu – Horoscop 2014

Horoscop 2014
 

Horoscop 2014 realizat de Neti Sandu in emisiunea Elenei Lasconi. Anul 2014 este la doi pasi distanta de noi si nu putini sunteti cei care doriti sa verificati horoscopul noului an din mai multe surse. Si sa nu uitam ca nu putini sunteti cei care consultati zilnic sfaturile astrologului. Din aceasta cauza, aceia dintre voi care doresc sa afle horoscopul anului 2014 realizat de astrologul Neti Sandu il pot urmari in material video de mai jos. In cadrul acestei incursiuni printre stele, Neti Sandu prezinta atat asptectele generale ale anului 2014, cat si individual pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 2014 – Neti Sandu

 

Neti Sandu – Previziuni 2014

Horoscop 2014 - Previziuni 2014

Indiferent de semnul zodiacal de care apartineti, daca vreti sa stiti cum o sa va influenteze astrele viata in 2014, atunci ar fi indicat sa consultati horoscopul anului 2014. Aflarea horoscopului pentru anul viitor din perspectiva mai multor astrologi nu face decat sa va ajute sa va faceti o imagine mai ampla asupra viitorului vostru in noul an. Chiar daca niciodata nu veti putea citi doua horoscopuri identice, pentru acelasi an, privind lucrurile din mai multe unghiuri, atunci este putin probabil sa ratati vreun aspect important care v-ar putea marca viitorul. Fiecare dintre astrologi tinde sa se axeze mai mult pe aspectele astrale pe care el le vede mai importante. Voi, consultand horoscopul anului viitor din mai multe surse, nu faceti decat sa fiti beneficiarii unei astrograme anuale mult mai precisa.

Nu uitati ca la sfarsitului acestui an sa verificati și horoscop urania 2014, daca Urania il va realiza. De asemenea nu uitati ca din perspectiva zodiacului chinezesc, anul 2014 este Anul Calului de Lemn. Puteti consulta aici horoscop chinezesc 2014.

Sursa material video: stirileprotv.ro
 
Astrologie 2014

Lasa un comentariu