Neti Sandu – Horoscop Dragoste 2012

Horoscop Urania
Horoscop // Previziuni Astrologice // Zodiac
 
 

Horoscop de Dragoste in Februarie 2012 prezentat de catre astrologul Neti Sandu. Chiar daca a lipsit o perioada din scena astrologiei romanesti, doamna astrolog Neti Sandu a revenit si ne prezinta cum va fi horoscopul dragostei pentru fiecare zodie din zodiacul european atat in luna Februarie 2012 cat si pentru restul anului 2012.

Horoscopul Dragostei cu Neti Sandu

Horoscop de dragoste realizat de catre Neti Sandu la Povestiri Adevarate cu Elena Lasconi la postul de televiziunie PRO TV. Previziuni de dragoste in anul 2012. Aflati de la Neti Sandu cum veti sta cu dragoste de Valentine’s Day.

S-ar putea sa intereseze si urmatoarele articole ale horoscopului saptamanal:

  • Neti Sandu – Horoscop Chinezesc – Anul Sarpelui de Apa Anul Sarpelui de Apa din astrologie chinezeasca incepe pe data de 5 Februarie 2013 chiar daca noul an chinezesc incepe doar pe data 11 Februarie 2013. Astrologul Neti Sandu de la PRO TV ne prezinta...
  • Neti Sandu – Horoscop 2013 Horoscop 2013. Astrologul Neti Sandu a prezentat la PRO TV in emisiunea Elenei Lasconi horoscopul pentru anul 2013. Va invitam sa aflati de la Neti Sandu, horoscopul anului 2013. Se pare care anul ...
 
 

Horoscop - Anul Calului de lemn

Anul 2014 - Anul Calului de lemn este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute) sau orice altceva care te scoate din rutina vietii zilnice.

Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu