previziuni

Horoscop Urania 2012 – Revelion 2012
Saptamana cuprinsa intre 1-7 ianuarie este alcatuita dintr-un set de relatii astrale asemanatoare cu intreaga structura analizata de doua saptamani incoace. Nu putem vorbi de elemente de noutate dupa cum nu putem vorbi pentru saptamana viitoare de acele eveminete cu un impact astrologic deosebit. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop 2014

Dupa cum bine stiti astazi ne aflam intr-o zi speciala 10.10.2010. Unii numerologi sunt sceptici cu privire la ziua de azi, dar altii sunt de parere ca aceasta zi este o zi foarte norocoasa.

Cei de la libertatea.ro ne spun in felul urmator pentru ziua de astazi:

E o zi bună şi pentru căsătorii
Potrivit numerologilor, 10.10.2010 este data ideală pentru unirea destinelor. Aşa se face că peste 30.000 de cupluri din Marea Britanie au ales să se căsătorească azi. Pentru a face faţă cererii, în Anglia se vor organiza ceremonii în cadrul cărora se vor căsători simultan mai multe cupluri care ţin cu tot dinadinsul să profite de această zi.

Chiar si pe facebook exista un grup de discutii cu privire la ziua de 10.10.2010.

pollcode.com free polls
Ce credeti despre 10.10.2010?
Este cu ghinion Este cu noroc Este o zi ca oricare alta
  
Pasul Fortunei

Predictiile Uraniei pentru perioada 2-8 octombrie 2010 va prezinta zodia Sagetatorului in acest material video.

Astrologie 2014

Zodia Varsator din saptamanalul Horoscop Urania pentru perioada astrala cuprinsa intre 2-8 Octombrie 2010

Astazi 1 Octombrie 2010, o sa puteti urmari online pe site-ul nostru horoscopul urania pentru saptamana 2-8 Octombrie 2010. Acest gen de horoscop este preluat din emisiunea Pasul Fortunei de la televiziunea B1TV. Emisiunea este prezentata de catre Urania alias(Simona Varzaru). Telespectatorii si internauti au ajuns sa aiba incredere in previziunile doamnei Urania dupa ce cele mai multe dintre previziunil ei s-au adeverit. Aproape zilnic avem vizitatori pe profilul nostru de facebook, care doresc sa-i multumeasca Uraniei pentru faptul ca face astfel de previziuni. Deci daca horoscopul Urania este de o asa mare incredere va invitam in continuare sa il urmariti la televizor pe canalul B1TV sau online pe site-ul www.horoscopurania.info.

Ce spune vizitatorii nostrii despre urania:

Urmareasc emisiunea din anul 1997. Nu am pierdut-o niciodata!. De atunci, pornesc o noua saptamana cu speranta, temere , neincredere, toate in raport cu ce am auzit la “Pasul Fortunei”.

Echipa Horoscop Urania 2012,
Vizionare placuta.

Astazi 5 Septembrie 2010 va prezentam Previziunile Generale(aspectele Generale) din Horoscop Urania pentru saptamana 4-10 Septembrie 2010. Material video care prezinta aspectele generale este preluat din emisiunea Pasul Fortunei.

Zodia Gemeni preluata din Horoscop Urania pentru saptamana 4-10 Septembrie 2010.

Site-ul www.horoscopurania2012.com va prezinta Previziunile Astrogile(Aspectele Generale) Urania pentru saptamana 28 August – 3 Septembrie 2010 in video-ul de mai jos. Ele sunt preluate din emisiunea Pasul Fortunei.