Previziuni Astrologice

Anul Sarpelui Negru de ApaAnul Sarpelui de Apa din astrologie chinezeasca incepe pe data de 5 Februarie 2013 chiar daca noul an chinezesc incepe doar pe data 11 Februarie 2013. Astrologul Neti Sandu de la PRO TV ne prezinta cum ne vor influenta astrele viata odata cu intrarea in anul noul chinezesc dar si odata cu trecerea din Anul Dragonului in cel al Sarpelui Negru a de Apa. Potrivit doamnei astrolog Neti Sandu, anul 2013 din perspectiva acestui semn zodiacal inseamna armonie si gragoste, va fi anul dragostei. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop 2014

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai buni astrologi din Romania a prezentat aseara in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, horoscopul toamnei. Doamana astrolog Mariana Cojocaru a prezentat toate aspectele care ar putea influenta viata nativilor din fiecare zodie, in principal pe parcursul lunii octombrie 2012. Vezi horoscop urania saptamanal »

Pasul Fortunei

Horoscop Urania pentru saptamana cuprinsa intre 2 si 8 septembrie ne aduce doua provocari astrale. Una dintre ele este legata de tranzitul planetei Venus care incepand cu ziua de 6 septembrie va strabate zodia leului, este un moment care atat pentru barbati cat si pentru femei orgoliul, vanitatea, mania si crizele de demnitate si constiinta vor fi mai acut resimtite. Vezi horoscop urania saptamanal »

Astrologie 2014

Marte a intrat in Scorpion si este bine pentru ca o il mai stabilizeze pe Pluton care care este intr-o continua cearta cu planeta Uranus din Berbec, Uranus care este agitat si este retrograd. Acum este momentul ca Uranus sa sa se mai stabilizeze putin datorita lui Marte, ceea poate aduce numai bine in zodia Berbecului.

Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania pentru perioada cuprinsa intre 19-25 august, care aduce niste modificari calitative si cantitative, dar mai ales niste raporturi de forta, adica niste relatii intre planete care pun premizele multor evenimente, unele asteptate, poate chiar premeditate, altele cu totul neprevazute sau cu un efect scontat, altul decat cel dorit si cel intuit pana nu de mult.

Primul eveniment semnificativ  care deschide aceasta suita de ipostaze astrale este legat de tranzitul Soarelui care in dupaamiza zilei de 22 august in preajma orelor 19, ora Romaniei, va intra in zodia Fecioarei. Este o schimbare de statut care poate sa aduca mai multa temeinicie, mai mult pragmatism, o temperarea a tuturor impulsurilor, instinctelor, a dorintelor si a ambitilor, ca o stingere, o atenuare, o inteleptire.

Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Taur. Pasul Fortunei 27 Mai -2 Iunie 2012 Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Gemeni. Pasul Fortunei 27 Mai-2 Iunie 2012 Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Fecioara. Pasul Fortunei 27 Mai- 2 Iunie 2012 Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Scorpion. Pasul Fortunei 27 Mai-2 Iunie 2012 Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Varsator. Pasul Fortunei 27 Mai- 2 Iunie 2012 Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Pesti. Pasul Fortunei 27 mai-2 iunie 2012. Vezi horoscop urania saptamanal »

Horoscop Urania Berbec. Pasul Fortunei 13-19 Mai 2012 Vezi horoscop urania saptamanal »