S-a lansat horoscopcafe.ro

Horoscop Urania
Urania Pasul Fortunei
 
 

V-am anuntat aseara pe pagina de facebook ca partenerii nostri de la Horoscop Cafe v-au pregatit o supriza. Ei bine, este oficial, s-a lansat un nou portal de astrologie - www.horoscopcafe.ro. Pe acest site veti putea gasi informatii despre zodia in care v-ati nascut, despre casele zodiacale, numerologie, horoscop zilnic, saptamanal si lunar si foarte multe altele.

Va recomandam cu incredere sa accesati www.horoscopcafe.ro si sa va consultati profilul astrologic al zodiei in care v-ati nascut. Chiar daca site-ul este abia la inceput in scurt timp el va fi populat cu foarte multe articole de astrologie. Din acest motiv va recomanda sa-l vizitati zilnic si sa va abonati la pagina lor de facebook.

horoscop-cafe

Va dorim o seara frumoasa si nu uitati ca maine de la ora 16 va asteptam cu horoscopul urania pentru saptamana cuprinsa intre 11-17 August 2013.

 
 
Anul 2014, care conform astrologie chinezesti mai este cunscut si ca Anul Calului de lemn, este un an destul de interesant pentru majoritatea zodiile. Pentru unii poate aduce provocari, pentru unii poate aduce surprize (placute sau mai putin placute), cert este ca dupa ce se termina 2014 si vom trece in 2015 vom putea zice cu totii ca 2014 a fost un an deosebit.
 
Tranzitele astrale ale acestui an sunt de asa natura incat sa nu putem spune ca ne-am plictisit sau ca in viata noastra nu avem parte si de lucruri noi. Mai multe detalii despre anul 2014 pot fi gasite in horoscopul anului 2014.

Lasa un comentariu