Urania Horoscop

Horoscop 2014
 

Horoscopul este unul dintre putinele lucruri care inca reuseste sa-i faca pe oameni increzatori in destin, in soarta lor si puterea astrelor de a le scrie intr-un fel sau altul viitorul.

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii se ghidau dupa astre si preziceau ce li s-ar putea intampa in viitorul apropiat sau chiar reuseau sa prezica viitorul mai indepartat chiar si pentru mii de ani in avans. Una dintre cele mai bune dovezi a faptului ca oamenii credeau in influenta pe care o au corpurile ceresti asupra vietii noastre este calendarul mayas care a vestit numeroase eveninte care s-au si implinit de-a lungul timpului.

In zilele noastre horoscopul a ramas la fel de apreciat, ba mai mult a devenit mult mai popular. S-a ajuns pana intr-atat incat unii dintre noi nu isi incep ziua fara a-si consulta horoscopul zilnic, savurand in acelasi timp cafeaua de dimineata. Fie ca vor sa afla cum le va merge in plan profesional, financiar sau in dragoste, oamenii asculta sfatul astrologului.

In Romania in ultimii ani s-a facut remarcat horoscopul urania, un horoscop saptamanal realizat de catre doamana astrolog Simona Varzaru (Urania) si difuzat in cadrul emisiunii Pasul Fortunei de pe postul de televiziune B1 Tv. Milioane de romani din tara si de peste hotare apreciaza predictiile astrale realizate de Urania si se ghideaza dea lungul intregului an dupa acestea.

In fiecare zi de Samabata, multi dintre noi stau cu sufletul la gura pentru a afla de la cel mai iubit astrolog din Romania cum le va influenta astrele viata in saptamana care urmeaza. Pentru cei care nu au aflat pana acum de emisiunea Pasul Fortunei, aceasta este difuzata in fiecare zi de Sambata incepand cu orele 16:00 la postul B1 Tv. Aceste predictii astrale reprezinta reumitul horoscop urania.

Va asteptam cu drag sa vizionati online horoscopul urania saptamanal daca ati ratat difuzarea emisiunea la televizor.

 
Astrologie 2014

Lasa un comentariu