Zodia Berbec

Horoscop 2014
 

Zodia Berbec 21 Martie – 20 Aprilie

Zodia Berbec, persoanele nascute in perioada 21 martie – 20 aprilie se bucura de protectia astrala a zodii Berbecului. Nativii nascuti in semnul astral al Berbecului sunt guvernati de planeta Marte, elementrul primordial al Universului atribuit acestora este Focul, din spectrul de culori cel mai bine li se potriveste culoare rosie, iar metalul atribuit acestor nativi este Fierul.
Cand vine vorba de numerologie, numerele noroacoase ale berbecilor sunt 1 si 9. In timpul saptamanii cea mai potrivita zi, sau ziua norocoasa pentru cei din Zodia Berbec este Joi.

Personalitatea celor nascuti in zodia Berbec

Aspectele pozitive care caracterizeaza persoanele nascute in Berbec sunt: dinamicitatea, curajul si plinul de energie inepuizabila de care dau dovada tot timpul.
Aspectele negative care caracterizeaza persoanele nascute in Berbec sunt: egosimul, firea temperamentala si impulsiva.

Horoscopul dragostei pentru berbec ne spune ca nativii care apartin acestei zodii sunt cel mai compatibili in dragoste cu nativii nascuti in zodiile Sagetator si Leu.

 
Astrologie 2014

1 Comentariu

  1. liliana
    reply

    buna ziua domnul mihai,as dori sa stiu si eu ce imi rezerva anul acesta;sunt in cautarea unui loc de munca.sunt nascuta pe 26.03.1973 ora 19.va multumesc.

Lasa un comentariu