Zodia Leu 23 Iulie – 22 August

Horoscop 2014
 

Zodia Leu 23 Iulie – 22 August

Zodia Leu, persoanele nascute in perioada 23 iulie – 23 august se bucura de patronajul zodiei Leului. Nativii nascuti in semnul astral al Leului sunt guvernati de catre Soare, elementul primordial al Universului atribuit acestora este Focul, din spectrul de culori cel mai bine li se potriveste culoarea oranj, iar metalul atribuit acestor nativi este Aurul.
Cand vine vorba de numerologie, numerele norocoase ale Leului sunt 8 si 9. In timpul saptamanii cea mai potrivita zi, sau ziua noroscoasa pentru cei din Zodia Leu este Duminica.

Personalitatea celor nascuti in zodia Leu

Aspectele pozitive care caracterizeaza persoanele nascute in Leu sunt: creativitatea si generozitatea, sunt niste persoane cu orizonturi largi deschise si credincioase.
Aspectele negative care caracterizeaza persoanele nascute in Leu sunt: intoleranta si autoritatea de care dau dovada fata de cei din jurul lor.

Horoscopul dragostei pentru leu ne spune ca nativii care apartin acestei zodii sunt cel mai compatibili in dragoste cu nativii nascuti in zodiile Berbec si Sagetator.

 
Astrologie 2014

1 Comentariu

  1. bspome
    reply

    imi place

Lasa un comentariu